divendres, 17 de gener de 2014

Activitat 2: Arribada a l'illa N. Col·legi Sant Andreu

5è-A 


Hola Rodaminah,

Aquesta és la extraordinària història de com vam arribar a l’illa N  de l’arxipèlag de les illes Bongoh. Així va començar tot: vam arribar amb tren… et sembla poc, doncs ara t’explicarem els detalls i els embolics que ens van succeir al viatge.

Eren les nou del matí, no!, eren ben bé les deu , quan ens disposàvem a agafar el
“Molentary Express” , un tren d’alta velocitat que viatja a través de tota la galàxia. Quan ja arribàvem al nostre destí , Júpiter , ens va passar la desgràcia més gran! Ens van robar l’equipatge! Molt enfadats  ens vam dirigir cap a l’encarregat del “Molentary Express” per comentar-li la nostra queixa però a ell no l’interessava res del tema.

Ja cansats de tot l’embolic vam decidir quedar-nos uns dies per tal d’aconseguir feina i a continuació agafaríem un altre tren cap a casa, perquè no estàvem disposats a viatjar més. La major desgràcia va ser que com aquí a la Terra, allà també hi havien  retallades i no vam aconseguir més que unes poques monedes “cart”(moneda de Júpiter) que un savi ens donà.

Buscant feina per la rambla vam conèixer a en Jaulas un noi molt amable que ens va donar allotjament a una casa de la reialesa. Nosaltres estàvem contents però allunyats de la nostra estimada Terra, per això vam començar a posar-nos seriosos . Vam agafar una feina d’administradors d’un hospital, però com la majoria de pacients venien malalts físicament o psíquicament vam renunciar. Desprès vam acceptar una feina de locutor , però era molt difícil i també ho vam deixar.

Amb els ànims pels peus vam agafar una feina d’administradors de trens i haig de dir que aquell si que ens va agradar. Un dia vam decidir agafar un tren cap a casa, però la sort no estava a favor nostre ja que vam agafar un altre que conduïa al planeta Focus, on es troben les illes Bongoh.

Per començar vam provar a instal·lar-nos a la illa B, però no era la més adequada ja que hi han grans tempestes . Després  ens vam instal·lar a la O però com es rodona al centre es formen tsunamis. Al final vam descobrir la N i com que no l’habitava ningú:

-Perfecte.- vam dir alhora-.

Era l’illa dels somnis, érem feliços i amb diners, millor no es podia estar!. Però tota la felicitat se’n va anar de sobte quan de cop a la gent li va començar a interessar molt la nostra illa i això va ser tot un embolic. La gent edificava cada cop més cases deixant tota l’illa potes a dalt. Ells lladres robaven, els automòbils contaminaven  i quan no vam aguantar més..... ja t’explicarem en una altra carta el que va passar!

A reveure Rodaminah5è-B


Hola Rodaminah,

Avui t’explicarem com anirem nosaltres a la nostra illa N de Bongoh. Nosaltres creiem que per arribar a l’illa de Bongoh hem d’anar primer a New York i buscar el camp dels conills gegants i capturar un conill gegant, d’aquesta forma saltaríem de ciutat en ciutat i pels països  fins arribar a l’Àfrica.

A l’Àfrica agafaríem molts troncs dels arbres per construir un raft, que ens porti fins  a Tenerife. A Tenerife ens quedaríem uns dies per descansar.  Després  buscaríem alguna persona que sabés navegar bé per portar-nos a l’illa de les Balenes.

Li preguntaríem a la Tea Stilton, germana de Geronimo Stilton, si coneix cap transport senzill per a nosaltres i les seves amigues, que també voldrien venir: Pamela, Nicki, Violet, Colette i Paulina. Com que som molt amigues suposem que ens deixarien el seu pinzell volador per poder viatjar fins l’illa N.

I així és com creiem que arribaríem a l’illa N de Bongoh!

Adéu Rodaminah!


                                              5è-C


Hola Rodaminah,

Ara t’explicarem com hem arribat a l’illa N de Bongoh. Hem arribat amb una llança motora. Però abans d’arribar a la l’illa N hem passat per les illes B, O... ens vam fer un embolic!!!.

A l’illa B vam arribar amb molta facilitat, era la primera illa que visitàvem i va ser una experiència molt maca. A l’illa O no ens ho vam passar tant bé, perquè com és l’illa O i és rodona i ens vam començar a marejar una mica i no podíem sortir perquè la llança es va tornar boja i va començar a donar voltes sense parar, sort que la vam parar a temps que tingués un accident.

Finalment ens vam dirigir a l’illa N. Va ser una mica difícil perquè vam perdre el mapa a l’illa O. Vam arribar a l’illa N gràcies a un home que ens va donar el seu mapa per poder a arribar-hi . Quan vam arribar ens vam trobar amb una illa plena de palmeres amb cocos i deshabitada... era el paradís!

Ens vam menjar uns cocos que estaven boníssims i fresquíssims per ser l’estiu. Desprès vam fer unes quantes activitats sobre l’illa N. El nostre professor de T.I.C. (informàtica) ens ha acompanyat a totes les illes que hem anat.

Com estàvem cansats ens vam quedar dormits a un racó de l’illa. Però malauradament el nostre professor Joan ens va despertar per recollir les coses i continuar la nostra aventura a l’illa N.

Fins aviat Rodaminah!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.