dissabte, 18 de gener de 2014

Arribada a l'illa B

Un dia estàvem a l’escola, feia sol i el dia era molt bonic. Acabàvem de fer classe de matemàtiques i marxàvem cap al pati, jugàvem tots junts a futbol indi, ens ho estàvem passant d’allò mes bé, però de sobte vam veure que el cel s’estava ennuvolant. 
No ens vam preocupar molt, i vam seguir jugant. De sobte va aparèixer en mig del pati una mena de forat que anava absorbint tot. La classe de cinquè estava d’excursió i per tant teníem tot el pati per nosaltres, el forat va acabar absorbint a tots els nens i nenes de classe. Nosaltres estàvem molt preocupats per saber el que ens podria passar. Al sortir del forat vam caure al mar, on es podia contemplar una illa molt exòtica amb la forma de la lletra ‘’B’’. De l’aigua van sortir uns peixos molt estranys, eren de colors molt vius, tenien quatre aletes, eren allargats i no paraven de saltar. Els peixos ens van portar cap a l’illa.
La mestre ens va dir que ens quedéssim a la platja on ens havien deixat els peixos, mentre ella anava a donar un cop d’ull per l’illa. Al tornar ens va dir que havia trobat un lloc on poder quedar-nos aquella nit. Ens vam anar a dormir pensant quines aventures viuríem allà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.